Välkommen till det goda samtalet! Ring 070-5220022

En bättre vän till oss själva
Det goda samtalet är viktigt för oss människor. Under det goda samtalet lär vi oss att bli en bättre vän till oss själva. Det empatiska samspelet under det goda samtalet sänker halten av stresshormoner i blodet. Vi börjar sänka tempot och lyssna inåt för att ge oss själva det vi behöver så att livet känns meningsfullt. Vi känner oss mer värdefulla och viktiga som människor.

Då blir vi ju egoister!
Men, kanske du invänder, ”då blir vi ju egoister”, och ja litet mer självcentrerade behöver vi vara om vi ska må bra och utvecklas. Först när vi tagit hand om oss själva kan vi bidra till andras välmående. Tänk på rådet om syrgasmasken vi får i flygplanet, att ta på vår egen mask först innan vi hjälper andra med deras mask. Om vi själva är slutkörda och dränerade på energi är vi inte till nytta för någon annan människa. Att först fylla på dig själv med inre styrka blir den finaste gåva du kan ge till andra.

Hjälp att hitta det du längtar efter
Med hjälp av det goda samtalet lär vi oss att nyfiket utforska våra känslor och behov för att hitta det vi längtar efter. Vi sänker också prestationskraven på oss själva till en nivå där vi kan börja se vad som på allvar är viktigt. Detta skapar möjligheter till personlig utveckling och mer ändamålsenliga beslut både om jobb, studier och privatliv.

Varmt välkommen till det goda samtalet tillsammans med mig!
Kontakta gärna samtalsterapeut Nina Lindroos Hedlund. Ring 070-522 00 22 eller skicka e-post nina@vaxaisamtal.se. Nina brinner för ökad självmedkänsla och inre styrka främst hos unga kvinnor. ”Jag kämpade själv som ung kvinna med låg självkänsla och mycket inre osäkerhet. Det tog tid innan jag klättrade upp i rätt träd för att få överblick och upptäcka vägen till min inre kraft. Nu hjälper jag dagens unga kvinnor att hitta den rakaste vägen till egen styrka. Jag älskar att se när hoppets låga tänds”. Varmt välkommen!
Det goda samtalet får dig att växa